Werkverantwoordelijke voor Slimme meters

Functieprofiel

Als werkverantwoordelijke ben je het 1'ste aanspreekpunt voor de monteurs en ben je de beherende technicus die verantwoordelijk is voor een veilig verloop dan de uit te voeren projecten conform opdracht en wet- en regelgeving. Bij de uitvoering van de werken toets je door middel van controles de naleving van regels, eisen, vaardigheden en gedrag van de collega’s.

Je coacht je collega’s op het gebied van veiligheidsbewustzijn, veiligheidswerkinstructies, de procedures BEI-LS/VIAG en verwerking materialen, montage technieken, gereedschappen en meetinstrumenten. Je neemt daarnaast ook deel aan externe veiligheids- overleggen en denkt mee met opdrachtgevers en andere partijen over werkinstructies en technische problemen.

Wie zoeken wij?

Je bent een ervaren monteur met passie voor techniek en veiligheid en hebt een afgeronde MBO- opleiding Middelbare Gas Techniek of Middelbare Elektriciteitsdistributie Techniek (niveau 4). Je hebt jouw werkervaring opgedaan in een technische omgeving en hebt minimaal 4 jaar ervaring als Werkverantwoordelijke. Je hebt ervaring in het coachen en begeleiden van mensen, je beschikt ook over een stevige dosis diplomatie, en vindingrijkheid.

Daarnaast beschik je over een WV BEI-LS/VIAG Meterkast en een VCA-VOL certificaat en ben je in het bezit van rijbewijs B. Je bent bereid om naast dagdiensten in sommige gevallen ook in het weekend te werken. Eigenschappen die bij je horen zijn: klantgericht, representatief, verantwoordelijk, vakmanschap, teamspeler, communicatief en coachen.

Wat hebben wij te bieden?

Werken bij Smart4all  betekent dat je terechtkomt in een dynamische en plezierige werkomgeving met enthousiaste collega’s. We bieden ruimte voor jouw ontwikkeling en ondersteunen dat met diverse opleidingstrajecten.

Meer weten of meteen solliciteren?

Heb je vragen over deze functie, dan kun je contact opnemen met Hatice Demir via 06-40734486

Voldoe je aan de functie-eisen en wil je de uitdaging aangaan, dan ontvangen wij graag je Cv via e-mail haticedemir@smart4all.net

Sollicitatie Formulier