Meetspecialist Elektra

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar Meetspecialist Elektra regio Oost / Landelijk.

Als Meetspecialist Elektra ben je verantwoordelijk voor het plaatsen, verwisselen en controleren van Grootverbruik Elektra meetinrichtingen. Daarnaast ben je bezig om storingen te voorkomen en wanneer nodig op te lossen. Dit doe je binnen de gestelde normtijden, om de gevraagde meetdata te garanderen. Je geeft advies, verzorgt instructies en voert zelfstandig controles uit op meetinrichtingen. Dit alles om de juiste werking van de apparatuur te continueren binnen de gestelde veiligheidseisen en Arbo & Milieurichtlijnen. Verder bestaan je werkzaamheden uit:

-doorgeven van correcte gegevens voor een juiste registratie van de meetinrichtingen;

-input leveren voor het optimaliseren van de meter- en de meetdataregistratie;

-het treffen van alle benodigde veiligheidsmaatregelen, conform de veiligheidsprocedures.

 

Wat vragen we van je?

Je bent een klantgerichte technicus die het leuk vindt om slimme oplossingen voor technische problemen te bedenken. Uiteraard beschik je over de nodige kennis en ben je in staat en bereid deze te delen met je collega’s. Je voelt je verantwoordelijk voor de uitvoering van je werkzaamheden. Daarnaast laat je blijken goed geïnformeerd te zijn over ontwikkelingen in de markt en verschillende technologieën. Je bent van nature ondernemend en beschikt over een commerciële instelling. Er wordt van je verwacht dat je naast de technische aspecten ook commerciële kansen bij klanten signaleert.

 

Wat vragen wij verder van je?

-afgeronde mbo-elektrotechnische opleiding;

-min. 2 jaar relevante werkervaring met elektra-installaties (laagspanning en hoogspanning);

-geldige VCA-Basis, BEI, asbestherkenning en LEH;

-aantoonbare kennis van en affiniteit met verschillende softwarepakketten;

-pre: meerdere jaren ervaring in het werken met laagspanning- en hoogspanningsinstallaties.

 

Wat bieden we je?

Een uitdagende en zeer afwisselende baan bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. Uiteraard hoort hier een prima salaris bij. Inschaling vindt plaats aan de hand van ervaring en het in je bezit hebben van de aanwijzingen.

 

Ben je geïnteresseerd?

Mail je cv + motivatie naar haticedemir@smart4all.net
Wil je aanvullende informatie omtrent de functie en/of de werkwijze van Smart4all, dan wordt je verzocht telefonisch contact op te nemen met H. Demir via 06-40734486.

Of reageer via het sollicitatieformulier op deze pagina

Sollicitatie Formulier