Monteur slimme meters

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een monteur slimme meters.

Doel van deze functie is om in de meterkasten van particuliere woningen en/of van (kleine) kantoren en bedrijven zowel de elektriciteits- als de gasmeter te vervangen door zogenaamd ‘slimme meters’. In heel Nederland zullen alle meters op deze manier vervangen moeten worden.

In deze functie kom je bij de mensen thuis en verricht je daar een technische handeling waarna je controleert of elektriciteits- en gasvoorziening het weer goed doen, incl. de waakvlam van de cv-installatie. Veiligheid is, naast techniek en klantvriendelijkheid een belangrijk aspect van deze functie.

Uiteindelijk ga je na het behalen van je certificaten  BEI en  VIAG de gas- en de elektra-meter zelfstandig verwisselen. In deze ambulante maar zeker zelfstandige functie is verantwoordelijkheidsgevoel een absolute voorwaarde.


Bij gebleken geschiktheid kom je in aanmerking voor verdere (deeltijd) opleiding  tot  (all-round) monteur Data/Elektra.
 

Vaardigheideisen

Bij voorkeur heb je een afgeronde (V)MBO in de richting elektrotechniek of installatietechniek of de duidelijke ambitie om dit op korte termijn te willen doorlopen.

Daarnaast ben je bereid om in jezelf te investeren. Als je leergierig en een echte doorzetter bent, dan kan met  het opleidingstraject starten . Dat betekent dat je binnen een half jaar op zowel theorie als praktijk geschoold wordt en klaar gestoomd wordt voor de opleiding ‘monteur slimme meters’ (VOP meter). Inclusief de certificaten om de slimme meters te kunnen gaan plaatsen.


Al dan niet afgeronde (V)MBO opleiding elektrotechniek, installatietechniek, autotechniek of werktuigbouwkunde, of minimaal aantoonbare technische affiniteit
. (V) MBO 2 werk en denkniveau
. Zelfstandigheid: kan klus afmaken
. ‘Handig’
. Communicatief: je komt bij de mensen in de woning. Je moet een correcte (vakman) en nette indruk achterlaten
. Verantwoordelijkheid: je gaat met materialen om die met veiligheid hebben te maken.
. Rijbewijs.

- In het bezit van een geldig  BEI of VIAG certificaat (vereiste!).

- Om het werk uit te mogen voeren dient de monteur te beschikken over diverse certificaten. Smart4All zal zorgen dragen voor de  opleiding en examens.

Discipline Elektro / Installatietechniek
Uren per week 40
  Noord-Oost Nederland, Limburg, Zeeland
Opleiding (V)MBO
Contactpersoon H. Demir
Telefoonnummer 06-40734486
E-mail adres haticedemir@smart4all.net
Plaatsingsdatum

01-01-2017

Overige informatie

Je verdient een marktconform salaris met goede reis- en onkostenvergoeding, Ook kun je, als je dat wilt, opleidingen volgen waarmee je verder geschoold wordt in een technische werkveld. De opleiding zal het niveau hebben van MBO 2 of hoger. Vakmensen die een MBO opleiding monteur hebben afgerond, krijgen een arbeidsovereenkomst  aangeboden met een lange termijn commitment. Je werkt dus niet op uitzendbasis! Heb je jezelf bewezen? Dan kun je doorstromen naar (hoofd)aannemers en behoort een vaste aanstelling tot de mogelijkheden.

Sollicitatie Formulier