Over ons

Smart4All is een wervings- en detacheringsbureau dat met haar opdrachtgevers zoekt naar slimme manieren om vakbekwame mensen in te zetten. Smart4All werkt voor aannemers, installatie- en energiebedrijven.

Smart4All werkt met goede en gemotiveerde mensen die we binden met goede arbeidsvoorwaarden. De wereld staat niet stil en zeker de wereld van techniek. Dit vraagt van ons team van monteurs om zich nieuwe technieken eigen te maken maar ook te voldoen aan steeds hogere veiligheidseisen. We richten ons daarbij op enthousiaste en gemotiveerde mensen met affiniteit voor techniek op zoek naar een loopbaan in de techniek. We bieden hen een goede baan met perspectief. We investeren in hun opleiding. Onze medewerkers zijn hiermee bekend met de laatste stand in de techniek en beschikken over alle certificaten zodat ze veilig en conform vakbekwaamheidseisen kunnen werken.

Smart4All ondersteunt actief het doorstromen van medewerkers naar onze opdrachtgevers.

Smart4All werkt dus graag voor opdrachtgever die zich hierbij thuis voelen. Ons doel is daarbij een lange termijn samenwerking op te bouwen, waarmee we van elkaar weten wat we aan elkaar hebben. Dit leidt direct tot het snel kunnen inspelen op veranderingen en een vanzelfsprekende kwaliteit.