Servicemonteur CV installaties

Organisatie:

Smart4All is een wervings- en detacheringbureau dat met haar opdrachtgevers zoekt naar slimme manieren om vakbekwame mensen in te zetten. Smart4All werkt voor aannemers, installatie- en energiebedrijven.

We werken graag voor opdrachtgevers die zich hierbij thuis voelen. Dus het werk dat Smart4All levert wordt door gemotiveerde mensen uitgevoerd, goed opgeleid en aangestuurd door opdrachtgevers met focus op efficiency en kwaliteit. Onze doel is daarbij een lange termijn samenwerking op te bouwen waarin we van elkaar weten wat we aan elkaar hebben. Dit leidt direct tot kostenreductie en een vanzelfsprekende kwaliteit.

Smart4All wil werken met goede en gemotiveerde mensen die we willen binden met goede arbeidsvoorwaarden. De wereld staat niet stil en zeker de wereld van techniek die continue vraagt om nieuwe technieken toe te passen en te voldoen aan steeds hogere veiligheideisen. We richten ons daarbij op enthousiaste en gemotiveerde mensen met affiniteit voor techniek die op zoek zijn naar een loopbaan in de techniek. We bieden hen een goede baan met perspectief.  We ondersteunen graag het doorstromen van medewerkers naar onze opdrachtgevers.

Voor verschillende opdracht gevers in Zuid, Midden en Oost Nederland zijn we opzoek naar  servicemonteurs van verwarmingsinstallaties.

Functie:

Als service en onderhoudsmonteur verwarmingsinstallaties krijg je dagelijks verschillende  opdrachten. Deze lopen zeer uiteen zoals het plegen van onderhoud aan cv installaties en het oplossen van storingen.

Functie eisen:

Van een servicemonteur verwarmingsinstallaties verwachten we:

  • Aantoonbare kennis op het gebied van aanleggen, onderhouden en het oplossen van storingen aan cv installaties
  • Opleiding MBO Installatietechniek
  • Kennis van diverse merken CV installaties;
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Bereid storingsdiensten te draaien;
  • In het bezit van een VCA en Rijbewijs.

Aanbod:

  • Een zelfstandige en afwisselende functie met mogelijkheden voor verdere ontwikkeling
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Mogelijkheid tot bijscholing

Ben je geïnteresseerd? Mail je cv + motivatie naar haticedemir@smart4all.net
Wil je aanvullende informatie omtrent de functie en/of de werkwijze van Smart4all, dan wordt je verzocht telefonisch contact op te nemen met H. Demir 06-40734486

Of reageer via het sollicitatie formulier op deze pagina


 

Sollicitatie Formulier