Over ons

Smart4All is een wervings- en detacheringsbureau dat met haar opdrachtgevers zoekt naar slimme manieren om vakbekwame mensen in te zetten. Smart4All werkt voor aannemers, installatie- en energiebedrijven.

Smart4All werkt met goede en gemotiveerde mensen die we willen binden met goede arbeidsvoorwaarden. De wereld staat niet stil en zeker de wereld van techniek, die continue vraagt om nieuwe technieken toe te passen en te voldoen aan steeds hogere veiligheideisen. We richten ons daarbij op enthousiaste en gemotiveerde mensen met affiniteit voor techniek die op zoek zijn naar een loopbaan in de techniek. We bieden hen een goede baan met perspectief. Daarbij investeren we ook in opleiding van onze mensen. We zorgen hiermee dat ze bekend zijn met de laatste stand in de techniek en beschikken over alle certificaten zodat ze veilig en conform vakbekwaamheidseisen kunnen werken.

Smart4All ondersteunt actief het doorstromen van medewerkers naar onze opdrachtgevers.

We werken graag voor opdrachtgever die zich hierbij thuis voelen. Dus het werk dat Smart4All levert, wordt door gemotiveerde mensen uitgevoerd, goed opgeleid en aangestuurd door opdrachtgevers met focus op efficiency en kwaliteit. Onze doel is daarbij een lange termijn samenwerking op te bouwen waarin we van elkaar weten wat we aan elkaar hebben. Dit leidt direct tot kostenreductie en een vanzelfsprekende kwaliteit.