Monteur Stadsverwarming

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek  naar een monteur stadsverwarming.

Onze opdrachtgever staat bekend om zijn nuchtere aanpak: kijken naar mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden en er vervolgens alles aan doen om een project voor alle partijen tot een succes te maken. Zij ontwerpen, bouwen én beheren gas-, water-, elektriciteits-, warmte en telecomnetwerken door heel Nederland.

Binnen Leiding & Montageprojecten zijn wij voor verschillende opdrachten binnen Nederland op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie van Allround monteur warmte.

 

Wat ga je als Allround monteur warmte doen?


Als Allround monteur warmte heb je een bedrijfsauto vol apparatuur en gereedschap om werkzaamheden te verrichten aan het warmtedistributienetwerk van onze opdrachtgevers. Je legt en monteert nieuwe leidingen, je lost storingen op in het netwerk en je verricht het noodzakelijke onderhoud en doet inspecties. Hierbij is praktisch en technisch inzicht een van je kwaliteiten. Daarbij kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken en beschik je over goede communicatieve vaardigheden waarmee je informatie kan overdragen.
 

Wat brengt een Allround monteur warmte met zich mee?

Je hebt een afgeronde MBO opleiding op niveau 3, bij voorkeur Eerste Monteur Warmtedistributie;

Je hebt meerdere jaren werkervaring met het oplossen van storingen en het onderhoud aan warmtedistributienetwerken;

Je bent in het bezit van de certificaten Basisveiligheid VCA en VEWA AVP (Veiligheidsinstructie bedrijfsvoering van warmtevoorziening);

Je hebt ervaring met krimp- en bandmoffen (Logstor);

Je beschikt over een proactieve en oplossingsgerichte werkhouding;

Je bent in het bezit van een rijbewijs B+E;

Je bent bereid tot het meedraaien van consignatiediensten;

Je bent bij voorkeur woonachtig in het midden van het land.

 

Wat bieden wij jou

Onze mensen vormen onze kracht. Wij bieden je een afwisselende fulltime baan bij een informele organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend voor ons is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je een grote mate van zelfstandigheid hebt met veel uitdagingen en ontwikkelingen. Smart4all biedt een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, passend bij de functie. Het maakt dat je bij ons uitdaging vindt en veel kansen krijgt om door te groeien.

 

Solliciteren

Interesse in deze uitdagende rol?
​Stuur je CV en je uitgebreide motivatie naar haticedemir@smart4all.net of info@smart4all of vul het sollicitatie formulier in op onze website en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Sollicitatie Formulier